Всеки ден в България хиляди деца и семействата им живеят в крайна бедност - социална, финансова, емоционална. Често не ги забелязваме, защото избираме да не гледаме към проблем, който ни натъжава, кара ни да се чувстваме безпомощни или гузни. Те са “невидимите хора” сред нас.
 

Всеки ден от 2008г. насам, когато Фондация Конкордия България  отваря врати,  наша мисия е грижата за тях,  “невидимите хора”. В момента над 620 деца, семейства и хора в неравностойно положение могат да разчитат на нас - проектите на Конкордия в София.
 

Всяко едно Ваше дарение ни помага да достигнем до още едно семейство в нужда, да заздравим още едно семейство, да дадем шанс на още едно дете да порасне щастливо и извън порочния кръг на заучена бедност и безпомощност. За резултатите и работата ни през 2018, с която се гордеем, прочетете ТУК.    
 

Дарете 200 лв., 500 лв., 1000 лв. или друга сума по избор, за да ни дадете шанс да продължаваме да бъдем до “невидимите хора” и занапред! Попълнете формуляра ТУК и ни го изпратете на julia.yordanova@concordia.bg, а на посочения в него Ваш имейл адрес ние ще Ви споделим как децата и семействата, които подкрепяме, са прекарали Коледните празници благодарение на Вас.

BGBGROROMDMDATATDEDE
Maestro, MasterCard, Visa, American Express, Discover, Bank

Facebook YouTube